Aanbod

Op dit moment bestaat ons aanbod uit drie onderdelen.
 
  • SprankelDAG - een inspirerende, ééndaagse teamsessie. Om jou aan het denken te zetten en om duidelijk te maken dat de enige persoon die ervoor kan zorgen dat je meer gaat sprankelen jijzelf bent. Een belangrijk deel van die dag gaat daarom over IK. Daarnaast realiseren we ons dat je in werksituaties vrijwel altijd moet samenwerken met anderen. Daarom is WIJ een ander belangrijk onderdeel van de SprankelDAG.

Daarnaast bieden we twee begeleidingstrajecten.

  • Sprankelend IK - begeleiding volgens een gestructureerde aanpak (individueel of in groepsverband) voor iedereen die meer zicht wil krijgen op zijn of haar diepere waarden en principes in de vorm van een Persoonlijk Statuut.
  • Sprankelend WIJ - teambegeleiding om stapsgewijs steeds beter samen te werken, toewerkend naar een situatie waarin jouw team in staat is om iedere dag een beetje meer te sprankelen. Deze ontwikkeling valt vaak samen met een verandering naar een meer Agile manier van werken. Voor Sprankelend WIJ richten we ons op iedereen die samenwerkt in een team. Dat kunnen zowel managementteams zijn als operationele teams.

Bel of mail ons voor meer informatie.

De SprankelDAG is een een inspirerende, ééndaagse teamsessie. 
Als vervolg voor het individu: Sprankelend IK - als vervolg voor het team: Sprankelend WIJ.