SprankelDAG

De SprankelDAG is een inspirerende, ééndaagse sessie. Om jou en je team aan het denken te zetten.

De dag is deels geïnspireerd op Stephen Covey - we hebben in de praktijk ervaren dat zijn bekende '7 habits for highly effective people' een prima route bieden voor de ontwikkeling om meer te gaan sprankelen, persoonlijk en samen met anderen. Met deze 7 habits als handvat beginnen we met IK. Hoe sta jij in het leven, wat zijn jouw kernwaardes, wat wil je bereiken? Zit je zelf aan het stuur? Op verrassende wijze inspireren we en motiveren we je om over deze vragen na te denken en willen we duidelijk maken dat de enige persoon die ervoor kan zorgen dat je meer gaat sprankelen jijzelf bent. 

Daarnaast realiseren we ons dat je in werksituaties vrijwel altijd moet samenwerken met anderen. Daarom is WIJ een ander belangrijk onderdeel van de SprankelDAG. We gaan na welke principes belangrijk zijn in relaties met anderen, delen voorbeelden die werken - en die dat niet doen. We gebruiken het Agile-gedachtengoed om hieraan praktische invulling te geven. Zo geven we jouw en je team belangrijke inzichten voor verbeterde samenwerking, meer fun, meer energie - kortom meer sprankeling.

De SprankelDAG is stand-alone af te nemen en te volgen. Daarnaast bieden we individuen of teams die meer willen twee begeleidingstrajecten. Ten eerste Sprankelend IK - individuele begeleiding voor iedereen die meer zicht wil krijgen op zijn of haar diepere waarden en principes in de vorm van een persoonlijk statuut. Ten tweede Sprankelend WIJ - teambegeleiding om in kleine concrete stapjes steeds beter samen te werken, toewerkend naar een situatie waarin het team in een modus komt waarin het zelf iedere dag een beetje meer gaat sprankelen.

Op dit moment bieden wij de SprankelDAG aan als in-company training voor teams. Bel of mail ons voor meer informatie.

De SprankelDAG is een inspirerende, eendaagse sessie. Om jou en je team aan het denken te zetten.