Missie

In onze jarenlange loopbaan hebben we ervaren en om ons heen gezien wat een enorm verschil het maakt als je met tegenzin naar je werk gaat - of met plezier. Onderzoek wijst uit dat 'happy people' 12% productiever zijn, maar als een groep sprankelende mensen samenwerkt in een sprankelend team zien wij in de praktijk eerder een verdubbeling van de productiviteit ...
 
Daarnaast is ook overduidelijk wat er gebeurt als je tijdenlang met tegenzin naar je werk gaat: stress, gezondheidsproblemen, depressies, burn-outs. Met alle dramatische gevolgen van dien. 
 
Wij hebben persoonlijk gemerkt hoe prettig het is om je goed te voelen op je werk. Wat ons betreft is dit geen onhaalbaar ideaalbeeld dat maar voor weinigen is weggelegd; wij zien het als een concreet en haalbaar doel voor velen. We willen je heel graag helpen om dit doel te bereiken. Hoe fijn is het om 's ochtends wakker te worden met het gevoel dat je zin hebt om aan het werk te gaan! Dat gevoel wensen we iedereen toe, zo vaak mogelijk.
 
We gunnen het iedereen om te sprankelen in werksituaties: het prettige gevoel om plezier te hebben en voldoening te halen uit je werk. We zijn er van overtuigd dat sprankelen op je werk begint bij jezelf: weten wat je wilt in je leven en de keuzes maken die daarbij passen. En van daaruit in een sprankelend team samenwerken aan een gezamenlijk doel. Hoe fijn is dat!
 

We gunnen het iedereen om te sprankelen in werksituaties: het heerlijke gevoel om plezier te hebben en voldoening te halen uit je werk.